AS GROUP, koji je od prošle sedmice i zvanični sponzor Nogometnih reprezentacija Bosne i Hercegovine, promovirat će svoje brandove Zlatna džezva i Tiru-Liru sa najnovijim TV spotovima čije premijerno prikazivanje će biti upriličeno na BHT1 u terminu kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014. u Brazilu, u utorak 11. septembra između Bosne i Hercegovine i Latvije.

Spotovi “Tiru-Liru u Brazilu!” i “Pit ćemo mi nju ako Bog da i u Brazilu!” su naš način da se pridružimo milionima navijača naše reprezentacije i poželimo puno uspjeha i sreće u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Zaštitno lice AS GROUP, glumac Enis Bešlagić, u spotovima je ovaj put glumio selektora Safeta Sušića, dok su “Džeku”, “Spahu”, “Pjanu” i druge naše “Zmajeve”, igrali polaznici dječije Škole fudbala iz Tuzle. Produkciju je i ovaj put radila agencija Arthur iz Tuzle, sa rediteljem Adnanom Huremovićem. 

Zlatna džezva ide u Brazil zajedno sa Zmajevima, rekao je Enis Bešlagić, uz konstataciju kako će se u zemlji kafe potvrditi neosporni kvalitet proizvoda AS GROUP, dok su mladi nogometaši dodali kako sa kafom put zemlje sambe ide i sve popularnija čokoladica Tiru-liru koja se proizvodi u tri okusa: mliječna, banana-keks i tuti - fruti. 


AS GROUP: Sa Zlatnom džezvom u Brazil. Ipak Vispak!