Danas je održana Press konferencija povodom potpisivanja ugovora o sponzorstvu između kompanije Oaza.d.o.o. i Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine (KS BiH). Ispred komapnije Oaza d.o.o. ugovor je potpisao brand manager Haris Hrvić, dok je KS BiH potpisom zastupao sekretar Harun Mahmutović.

Na ovaj način brand Oaza, koji je u vlasništvu AS GROUP iz Tešnja, kao jedna od najbolji voda na svijetu će se na direktan način uključiti u postizanje što boljeg rezultata naših košarkaša na predstojećem Evropskom prvenstvu u Košarci, koje će se ove godine održati od 4. do 22. septembra u Sloveniji.

„Potpisanjem sponzorskog ugovora sa Košarkaškim savezom Bosne i Hercegovine, brand Oaza, koji je u vlasništvu AS GROUP iz Tešnja, kao jedna od najbolji voda na svijetu će se na direktan   način uključiti u postizanje što boljeg rezultata naših košarkaša na predstojećem Evropskom    prvenstvu u Košarci. Nakon sponzorstva AS GROUP Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, odluči smo se da brand Oaza bude oficijelna voda Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine. To je naš doprinos kako reprezentaciji,ali i ovom najuspješnijem klupskom sportu u našoj zemlji“, izjavio je tom prilikom brand manager Oaze Haris Hrvić.