Bosanskohercegovačka kompanija AS GROUP kao ponosni sponzor nogometnog saveza BiH organizuje akciju podjele majica, kapa i šalova nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine pred utakmice sa Slovačkom. Pošaljite Vašu fotografiju sa proizvodom iz kompanije koja je u sastavu AS Group i na temu koja podržava, asocira ili promovira državu Bosnu i Hercegovinu i tako ostvarite pravo na super poklone - navijački komplet nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

 Vaše fotografije šaljite na facebook profil stranice na kojoj se održava poklon akcija, oni čije fotografije budu najorginalnije i koji budu imali najviše lajkova do 03.09.2013 u 18:00, poklonit ćemo vrijedne poklone. Pokloni su oficijelna majica NSBiH, šal i kačket. Poklon akcija se provodi i na ostalim Facebook stranicama AS Group i na Facebook profilu partnera Kupuj387.ba

U slučaju da ista fotografija i osoba osvoji najviše lajkova na dvije ili više Facebook stranica AS Group - dobit će samo jedan poklon paket kako bi se omogućilo i ostalim da dobiju poklon paket.

 Poklon akcija će se održati na slijedećim Facebook stranicama:

Zlatna džezva - prava bosanska kafa
Laganini - Čuda čini
Tajna Bosanske kuhinje
KENT- Tvornica keksa
Kupuj 387 - podržimo domaće
OAZA - oficijelna voda košarkaškog saveza BiH 

AS GROUP zapošljava ukupno 1.600 radnika i to u tri divizije: trgovini, prehrambenoj i tekstilnoj industriji. U sastavu AS GROUP čije je sjedište u Tešnju nalaze se kompanije AS d.o.o. , Oaza d.o.o., Napredak d.d. i Vemal d.o.o. iz Tešnja, Vispak d.d. iz Visokog, i Fortitudo d.o.o. iz Travnika.